Nyt fra Råstof til Industrien

Dejlig dansk musikaften med Thomas Kjellerup på Industrien i Aarup

lørdag d. 22. oktober, kl. 20:00

Entre: 175 kr. (Medlemmer: 150 kr.)


Det er en ægte troubadour, der giver koncert på Industrien i Aarup lørdag d.22. oktober kl. 20. Koncerten er en del af Kulturelt Samråds efterårsprogram på Industrien. Se eventuelt hele programmet på http://www.raastof-industrien.dk

Thomas Kjellerup er en af de få herhjemme, der magter at gå alene på scenen og fastholde og bevæge publikum en hel aften - kun bevæbnet med sin akustiske guitar og sine poetiske og stemningsfulde sange.

Han skaber med sine iørefaldende sange og sit milde væsen en rigtig god stemning. Ikke på en finkulturel måde eller rundkredspædagogisk måde – men på en meget ligetil og jordnær og menneske-til-menneske måde. Gennem sine sange - og sine små fine oplæg til sangene - skaber han forbindelse til en gammel dansk musikalsk tradition med den gode melodi kombineret med den meningsfulde tekst, som også højskolesange og tidligere tiders viser, sange og folkemusik er dele af.

Siden hans første album, som udkom i 1985, er det blevet til i alt 9 originalalbums med de velkendte, ørehængende og varme sange, hvoraf flere i dag står som langtidsholdbare klassikere: "Hver morgen", "Stilfærdigt farvel", "Ved siden af mig", "Dage som denne", "Juliette" – og den måske mest kendte - ”Anni’s sang” for nu blot at nævne én håndfuld.

En aften med Thomas Kjellerup skaber noget af det ægte samvær, som vi alle går og søger. Thomas Kjellerup slår ikke på tromme for sig selv med det formål at vinde markedsandele og opmærksomhed. Han lader stille og roligt sine sange gøre arbejdet. Mange hundrede udsolgte koncerter overalt i landet tyder på, at de gør det godt.

Der venter publikum en dejlig og givende aften på Industrien.

 

Se Thomas Kjellerup her: http://youtu.be/r1cc2HmwoGk (Klik på linket)

Du kan læse mere om Thomas Kjellerup på hans hjemmeside http://www.thomaskjellerup.dk/

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.