Nyt fra Råstof til Industrien

Mr. Swing King – Peter A. G. - solo på Industrien

onsdag d. 26. oktober, kl. 20:00

Entre: 200 kr. (Medlemmer: 175 kr.)


Onsdag d. 26. oktober kl. 20 får Industrien i Aarup besøg af Peter A G.

Peter A.G. behøver vel næppe nogen nærmere præsentation. Den legendariske frontfigur i Gnags har igennem 40 år været frontmand, sanger og sangskriver i GNAGS, og har med sine sange leveret sound-tracket til flere generationers opvækst. En eminent sangskriver og hele Danmarks Mr. Swing King. Live er Peter A.G. om nogen en kæmpe oplevelse og ingen giver så meget af sig selv til sit publikum.

I 2011 turnerer Peter A.G. med sit soloshow “Det Scene Show” – og kommer forbi Industrien. Der er lagt op til en eksklusiv begivenhed for alle elskere af Peter A.G.´s  levende og fabulerende univers. En særlig aften hvor man kan nyde og synge med på de sange, der har prentet sig ind i generationers bevidsthed og opleve nye, dybt personlige og meget stærke sange fra Peter A.G.s nye album “Det Scene Show”.

Så når lyset på Industrien tændes for “Det Scene Show” er der er lagt op til en fantastisk aften i Peter A.G.´s levende og originale verden med både helt nye sange og ikke mindst nyfortolkninger af gamle og elskede Gnags-hits.

Soloshowet har modtaget femstjernede anmeldelser, roser og applaus, som når svaner letter…!

Se Peter A. G. - klik her: http://youtu.be/l2XRZRFMaBo

Besøg Peter A. G.'s hjemmeside - klik her: http://www.peterag.dk/

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.