Nyt fra Råstof til Industrien

Gratis koncert med Peter Bjørn på Industrien i Aarup

lørdag d. 29. oktober, kl. 20:00

Entre: DER ER FRI ENTRÉ


Lørdag d. 29. oktober kl. 20 får Industrien i Aarup besøg af Peter Bjørn og hans orkester.
 

En dag sidste år sendte Peter Bjørn en af sine sange ind til en sangskriverkonkurrence, hvor hans sang blev udvalgt af Poul Krebs som bedste sang på Fyn. En del af præmien var at optræde live med Poul Krebs.
 

Herefter fulgte bl.a. optræden i TV2 – og hans single ”Hej You” er her i foråret blevet spillet mere end 30 gange på P4.
 

Som man kan forstå er Peter Bjørn en mand på vej frem!
 

Vi er derfor glade for at kunne præsentere ham - og hans band - her på Industrien. Peter Bjørns band består - ud over af Peter Bjørn selv på keyboard og vokal – af Mikkel Grue på guitar, Jacob Riis på bas og Morten Lyngsøe på trommer.
 

Her er virkelig en mulighed for at opleve en fynsk sangskriver - med band - fra det musikalske vækstlag i Odense spille nogle af sine vellydende, iørefaldende og tilbagelænede sange. Der er tale om singer-song-writer musik af høj klasse.
 

Koncerten med Peter Bjørn er gratis for tilskuerne – og er således en musikalsk gave fra Kulturelt Samråd i Aarup til de mange musikinteresserede på Højfyn og omegn. Dog er det nødvendigt at bestille eller afhente billetter, hvis man vil med til koncerten. Det kan gøres helt frem til koncerten begynder!

Kom og bliv fyldt af god musik fra en ”up-coming-man” fra Odense!

Besøg Peter Bjørns hjemmeside - klik her: http://www.myspace.com/pbjorn/

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.