Nyt fra Råstof til Industrien

Signe Svendsen giver koncert på Industrien i Aarup

lørdag d. 19. november, kl. 20:00

Entre: 150 kr. (Medlemmer: 125 kr.)


Lørdag d. 19. november får Industrien i Aarup besøg af Signe Svendsen og hendes band. Signe Svendsen trådte første gang frem i den danske bevidsthed, som en dygtig sangerinde, da hun var med i Rollo & King. Vi husker hende for ”Ved du hvad hun sagde?” og ikke mindst for Grand Prix sangen ”Der står et billede af dig på mit bord”. Der var ikke et øje tørt i Danmark, da hun til Melodi Grand Prix’et dengang - et lille stykke inde i sangen – kom ind på scenen!

Siden hen dukkede hun op hos Niels Hausgaard i hans shows – og hun er også kendt for sine eftertænksomme svar og kommentarer i programmet ”Spørg Charlie” på TV2 Charlie. Vi, der har set og hørt hende, ved, at hun på positiv vis er helt sin egen.
 

Signe Svendsen rejser nu også rundt i landet med sit eget band! Hendes seneste turnéer var på alle måder succes’er; koncerterne høstede flotte anmeldelser, bl.a. 5 stjerner i Gaffa. Hun kommer nu her til Aarup med sin musik, sine danske tekster og sine klare standpunkter, som hun formidler med humor, charme og intensitet.
 

I grænselandet mellem akustisk singer-songwriter og elektrisk folk, - skaber hun et intenst og stemningsfuldt univers med fokus på sangene.
 

Signe Svendsen præsenterer et stærkt hold af musikere, der alle har musikaliteten, originaliteten og integriteten på plads: Lars Skjærbæk på guitar, Troels Skjærbæk på bas og Nikolaj Heyman på guitar, steel, Würlitzer og perc.
 

Der venter publikum en dejlig aften med en dygtig og intens sangerinde - og et band, der kan lidt mere end det sædvanlige!

Se og hør Signe Svendsen - klik her: http://youtu.be/2BdRDmxCF48

Besøg Signe Svendsens hjemmeside - klik her: http://signesvendsen.wordpress.com/

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.