Nyt fra Råstof til Industrien

Miriam Mandipira & Her Danish Friends på Industrien i Aarup

lørdag d. 26. november, kl. 20:00

Entre: 125 kr. (Medlemmer: 100 kr.)


Lørdag d. 26. november afholder Kulturelt Samråd i Aarup sæsonens sidste koncert på Industrien i Aarup med Danmarks nye store jazz & gospelsangerinde Miriam Mandipira fra Zimbabwe og hendes orkester ”Her Danish Friends”.
 

Denne alsidige kunstner, der er dybt inspireret af blandt andre Ella Fitzgerald, Etta James, Bessie Smith og Aretha Franklin, har optrådt ved adskillige kirkekoncerter, på spillesteder og festivaler herhjemme og i udlandet.
 

Miriam er velsignet med en fremragende stemme og musikalitet, som uden tvivl vil få nakkehårene til at rejse sig på enhver, når hun fortolker sine egne favoritsange inden for jazz, gospel, blues og soul.
 

Ud over hendes ”Her Danish Friends” som ved denne koncert består Erik Sørensen på sax, Christian Søgaard på klaver og orgel, Jens Holgersen på kontrabas og Anders Senderovitz på trommer, tager hun også ud og synge sammen med Klüvers Bigband og Paul Harrisson Band.
 

Det er således en erfaren, sjælfuld og dynamisk sangerinde, der besøger Industrien denne lørdag. Når hun går på scenen, venter der publikum et brag af en koncert!

Se og hør Miriam Mandipira - klik her: http://youtu.be/wP0aS068jQE

Besøg Miriam Mandipiras hjemmeside - klik her: http://www.mandipira.dk/

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.