Nyt fra Råstof til Industrien

Hot’n Spicy musik på Industrien i Aarup

lørdag d. 21. januar, kl. 20:00

Entre: 125 kr. (Medlemmer: 100 kr.)


Lørdag d. 21. januar kl. 20 begynder en ny musiksæson på Industrien i Aarup. Kulturelt Samråd har sammensat et spændende koncertprogram for dette forår, og de spiller ud med den swingende nordiske trio Hot’n Spicy.
 

Hot’n Spicy spiller swingende jazzmusik i stil med dét, man kender fra Svend Asmussen. Det er melodiøst, det er lækkert – og forførende rytmisk! Selv siger de, at de spiller en ekvilibristisk, elegant eliksir af smittende jazz og latin, tilsat en teskefuld pop - og sporadisk spores en knivspids rock, som vor mor rullede den.
 

Gruppen består af Bjarke Falgren (violin) fra Danmark - og Svein Erik Martinsen (vokal/ guitar) og Lars Tormod Jenset (bas), begge fra Norge. Alle tre er storspillende musikere!
 

Med over 500 koncerter fortrinsvist i Norden, men også i andre europæiske lande har Hot’n Spicy i snart 10 år markeret sig som et suverænt levende live band.
 

Så er du til håndspillet, swingende, akustisk musik af højeste karat – spillet af fabelagtige musikere – så er her en rigtig god mulighed for oplevelsesrig aften!
 

Du kan se et par videoer med Hot’n Spicy på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/, så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

Se og hør endnu en video med Hot’n Spicy - klik her: http://youtu.be/3r497EWkLG0

Besøg Hot’n Spicy’s hjemmeside - klik her: http://www.hotnspicy.dk/

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.