Nyt fra Råstof til Industrien


MANGLER DU DEN SIDSTE JULEGAVE ??


Vi lever i et materielt overflod, hvor kun få mangler ret meget i dagligdagen. Naturligvis er der mange, der har det svært, men endnu flere lider bestemt ingen materiel nød. Det er sjældent nødvendigt at spinke og spare i lange tider for at anskaffe en ny vaskemaskine eller et nyt fjernsyn. Hvis der er noget den gennemsnitlige dansker ønsker sig, så bliver det anskaffet uden de store overvejelser.

Det er efterhånden blevet vanskeligt at finde på ting at ønske sig her op under jul. Hjemmene bugner af designerting i køkken og stue og klædeskabene bugner tilsvarende af mærkevarer. Kig blot på reklamerne her op til jul. Det der præsenteres som nyheder bliver mere og mere eksotisk og specialiseret i sin brug, og jo mere specialiseret, jo mere sandsynligt vil det ende ubrugt bagerst i et skab, som et symbol på en materiel mæthed.

Hvad med at give eller ønske sig en oplevelse i stedet for?? En koncert kan bære alle mulige stemninger med sig. Indadvendte eller udadvendte. Det kan være toner til stille eftertænksomhed eller til en dampende svedig oplevelse. Hvis du hellere vil lade det være op til modtageren selv at bestemme hvilken oplevelse det skal være, så kan vi sagtens lave et gavekort på et beløb efter dit ønske. Henvend dig på Aarup Bibliotek, eller send os en mail med dine ønsker på nedennævnte adresse...


Med ønsket om en glædelig jul

Råstof til Industrien

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup
Bibliotek, tlf 64 43 23 43. Vi kan desværre ikke på Industrien tage imod DanKort