Nyt fra Råstof til Industrien

Så er der Moonjam på Industrien i Aarup

Fredag d. 27. januar, kl. 20:00

Entre: 200 kr. (Medlemmer: 175 kr.)


Moonjam er navnet på et orkester, som de fleste mennesker, der er interesseret i dansk rytmisk musik, kender. Det er 25 år siden, at de udsendte deres første album. I 2011 udsendte de deres 15. album. Så det er en rutineret og stadig spillevende gruppe, som publikum får mulighed for at møde, når Moonjam nu på fredag d. 27. januar kl. 20 spiller på Industrien i Aarup.
 

Moonjam kommer til Industrien i storform med et top tempofyldt koncertshow, der i den grad trækker på bandets kæmpe erfaring med at få magien til at udfolde sig i et formfuldendt sammenspil mellem publikum og orkestrets formidable musikere og solister.
 

I Moonjams musik flyder Morten Kærsås tangenter lækkert sammen med Benjamin Koppels klasse-sax, Mikkel Nordsøs perfektionistiske, men også personlige guitar, Klaus Menzers millimeter-præcise trommer og ikke mindst Rasmus Kærsås fyldige og sexede bas. Der er tale om vellyd, smægtende melodiføring, indsmigrende rytmer – og forførende improvisationer!
 

Moonjam har en lyd, der bare ikke kan forveksles med andre. Der venter publikum en rigtig god oplevelse med dejlig stemning og god musik!
 

Du kan se et par videoer med Moonjam på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/, så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

Se og hør også en video med Moonjam - klik her: http://youtu.be/So0y4eP7ZgQ

Besøg Moonjams hjemmeside - klik her: http://www.myspace.com/moonjammusic

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.