Nyt fra Råstof til Industrien

Den anden Lilholt på Industrien i Aarup

Lørdag d. 4. februar, kl. 20:00

Entre: 150 kr. (Medlemmer: 100 kr.)


Lørdag d. 4. februar kl. 20.00 får Industrien i Aarup besøg af Kristian Lilholt og hans lille band. Ja, Kristian Lilholt ER i familie til ham, Lars, De ved nok. Kristian er lillebroderen!
 

Og Kristian Lilholt kan selv – og det har han altid kunnet! Rent musikalsk har Kristian Lilholt nemlig aldrig stået i skyggen af sin mere kendte bror. Det vidner hans meget roste soloproduktion om. Der ud over er et par håndfulde af de mest iørefaldende og slidstærke hits på Lars Lilholt Bands repertoire. ”Nefertiti”, ”Café måneskin”, ”Den hvide dværg”, ”Kong pukkelryg”, ”Hvor går vi hen når vi går” m.fl. komponeret af Kristian Lilholt.
 

Men Kristian Lilholt har for et par år siden forladt sin brors orkester – og rejser nu rundt og præsenterer sine egne sange og sit eget repertoire. Som solist og entertainer får Kristian Lilholt nu foldet hele potentialet ud.
 

Kristian Lilholt, og hans NOGET GANSKE ANDET LILHOLT show, er en gennemmusikalsk, rørende og ikke mindst meget underholdende seance. Fra de mange der har oplevet det, til jer der endnu ikke ved, hvad I går ind til: Glæd jer! Inden der er gået mange sekunder, er man fanget ind i Kristians musikalske ”boble”, og man kan bare læne sig tilbage og nyde.
 

Med overskud og humor spiller og fortæller han sig gennem et bredt udsnit af sin rige produktion. Det kan gå hurtigt, det kan gå langsomt, det kan være på dansk eller engelsk, eller helt uden ord. Kernen er altid den umiskendeligt iørefaldende melodiske nerve, og den stemningsmættede musikalitet.
 

Ida Friss Virenfeldt er gruppens sangerinde og hun synger Kristian Lilholts til tider krævende sange med et indtagende nærvær, og deres stemmer klæder hinanden umanerligt godt. Også Kristian Lilholts tro væbner gennem mange år, multiinstrumentalisten Lasse Jørgensen er ved hans side, når han atter besøger Industrien med sin varme og iørefaldende musik.
 

Kulturelt Samråd har gjort denne koncert til ”sæsonens medlemskoncert”. Det betyder, at medlemmer af støtteforeningen ”Råstof til Industrien” kommer endnu billigere til koncert end sædvanligt. Der er 50 kroners medlemsrabat. Medlemmerne kommer ind for en flad hundrede kroneseddel!
 

Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!
 

Du kan se et par videoer med Kristian Lilholt Trio på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/, så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

Se og hør en video med Noget af Kristian Lilholts nyeste musik - klik her: http://youtu.be/gn_QsSeuG2M

Besøg Kristian Lilholts hjemmeside - klik her: http://kristianlilholt.dk/

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.