Nyt fra Råstof til Industrien

Delta Blues Band på Industrien i Aarup

Lørdag d. 25. februar, kl. 20:00

Entre: 150 kr. (Medlemmer: 125 kr.)


Lørdag d. 25. februar kommer der blues og boogie på Industrien i Aarup. Kl. 20 træder det legendariske danske band Delta Blues Band op scenen for at skabe en god aften med god swingende bluesmusik.
 

Delta Blues Band er Skandinaviens ældste bluesband og anses som blandt nogle af de vigtigste grundlæggere af blues-scenen i Danmark tilbage i tresserne.
 

Besætningen er så tæt på originalen fra 1968, som man i dag kan komme: Sangeren, guitaristen og pianisten Troels Jensen er flankeret af Thomas Puggaard-Müller på guitar. Knut Henriksen spiller bas, Jørgen Lang spiller mundharpe – og Asmus Jensen spiller trommer.
 

Delta Blues Band har gennem tiden bestået af forskellige konstellationer af musikere. I en udgave under navnet Delta Cross Band fik de kæmpe succes i firserne.
 

Men nu handler det om den aktuelle 2012-udgave, der har en blues-feeling og professionel erfaring, der giver musikken et medrivende touch, der er sjældent for et dansk orkester. De emmer af kompetence og smittende spilleglæde!
 

Så der er lagt op til et brag af en bluesaften på Industrien med god swingende og intens musik!

Du kan se et par videoer med Delta Blues Band på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/, så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

Se og hør en video med noget af Delta Blues Bands musik - klik her:http://youtu.be/qkMSNdaRq-4

Besøg Delta Blues Bands hjemmeside og se flere videoer - klik her: http://www.deltabluesband.com/video.php

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller
på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.