Nyt fra Råstof til Industrien

Lillian Boutté på Industrien


Fredag d. 12. januar kl 20.00


Jeg glæder mig i denne tid, nej ikke fordi det snart er jul, for det er jo overstået og nytåret med.

- Næ det er fordi Lillian Boutté kommer til Industrien i Aarup.

Jeg har oplevet Lillian Boutté tre gange tidligere, to gange i Industrien og en gang i Balslev Kirke, og der var fuldt hus alle gangene. Det kan jeg godt forstå for Lillian Boutté har en fantastisk stemme, der fylder rummet med svingninger i en intensitet, man ikke finder hos mange andre.

Det er traditionel New Orleans musik og det er gospelsang af høj klasse.

Lillian Boutté er født i New Orleans i 1949 og var kun 13 år da hun vandt sin første sangkonkurrence. Hun er siden blevet et stort internationalt navn og er udnævnt som New Orleans Music Ambassador en titel som ingen siden Louis Armstrong har båret.

Der er en stor stemme i den fysiske lille kvinde. Hun spreder en varme og glød i rummet som kunne kaldes kærlighedens vibrationer.

Hun synger sig sammen med sit orkester med Thomas L’Etienne på klarinet og tenor sax og Finn Burich på trombone ind i alles hjerter. Det er den ”rigtige ” New Orleans sound man tager med sig hjem og det er svært at holde fødderne i ro.

Hvis man er til den slags musik skal man ikke snyde sig selv for den oplevelse og hvis man godt kan lide at de små hår i nakken rejser sig når hele salen lever med i sangen og musikken skal man unde sig den oplevelse.

Ole Nygaard Kristensen den 2. januar 2007

Skal dit logo stå her?
Så kontakt
info@raastof-industrien.dk
Skal dit logo stå her?
Så kontakt
info@raastof-industrien.dk
Skal dit logo stå her?
Så kontakt
info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup
Bibliotek, tlf 64 43 23 43. Vi kan desværre ikke på Industrien tage imod DanKort