Nyt fra Råstof til Industrien

Theessink & Møller på Industrien i Aarup

 

Torsdag d. 8. marts kl. 20

 

Entre: 175 kr. Medlemmer: 150 kr.

 

Så står der atter blues på programmet på Industrien i Aarup. Torsdag d. 8. marts kl. 20 får vi nemlig besøg af to af de rigtige gode guitarister: Hans Theessink og Knud Møller.

 

Hans Theessink er kendt som en af Europas stærkeste blues-guitarister – med speciale i teknikker som Bottleneck og Fingerpicking og med en intens og medrivende vokal. Legenden Bo Diddley kaldte ham ”One helluva guitar player” – og anmeldere har udnævnt ham til at være ”The European Bluesman”.
 

Knud Møller er én af Danmarks bedste guitarister. Han er især kendt for sit spil sammen med Johnny Madsen, hvor begejstrede tilskuere ofte ved koncerterne har råbt ”Knud er gud” efter en af hans intense, godt lydende og velspillede guitar-soloer. Han blev i 2008 kåret som Danmarks Bedste Guitarist af Ekstra Bladets læserbarometer: ”Nationen”, der stemte ham ind på en førsteplads foran notabiliteter som Aske Jacoby, Tim Christensen og Jacob Binzer.
 

Theessink og Møller er således to fantastiske guitarister, der har slået sig sammen, og det kommer der noget forrygende velspillet og swingende musik ud af. Vellydende, intenst og iørefaldende!
 

Ved siden af at være to dygtige musikalske kunstnere er de to også et charmerende og underholdende bekendtskab, der med deres dialog mellem numrene ofte kalder smil og latter frem!
 

Så der er lagt op til en rigtig god og oplivende forårsaften med to gode kunstnere med musikalsk overskud, der har rødderne solidt hæftet i bluesmusikkens swingende væsen! Og det kommer der fine musikalske oplevelser ud af!
 

Du kan se et par videoer med Hans Theessink og Knud Møller på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Se og hør en video med noget af Hans Theessink og Knud Møller - klik her: http://youtu.be/89ysnR1ZkL4

 

Besøg hans Theessinks hjemmeside - Knud Møller har ikke en hjemmeside - og se flere videoer - klik her: http://www.theessink.com/en/

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

 

Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio X Wine a/s
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.