Nyt fra Råstof til Industrien

Folkrockerne Coast på Industrien i Aarup

Fredag d. 16. marts kl. 20

Entre: 175 kr. Medlemmer: 150 kr.

 

Coast - folkrockgruppe

Fredag d. 16. marts kl. 20 får Industrien i Aarup besøg af folkrock-gruppen Coast. Coast er efter vores mening et af tidens bedste bud på en fornyelse inden for den populære folkrockgenre. I tradition med f. eks. Runrig. Og det er da også Runrigs trommeslager, der er deres manager.

 

Musikken er fejende flot, glad og veloplagt - og spillet af et band med stærke bånd til den skotske sound, kultur og tradition.

 

I de seneste par år har Coast stille roligt arbejdet sig frem. Deres iørefaldende musik er oftere og oftere blevet spillet i radioen her i Danmark - og ved de seneste to Tønder Festivaler har Coast har taget publikum med storm. Det er en oplevelse at være til en Coast koncert, for disse musikere er blandt de bedste, du kan høre inden for genren i dag. Deres publikum danser det ene øjeblik og er i næste øjeblik tavse på grund af musikkens skønhed.

 

Coast består af Paul Eastham, der forsanger. Han er også stifter af bandet, og det er ham, der skriver, komponerer og producerer bandets sange og musik – og så spiller han keyboards og guitar. Chris Barnes spiller percussion, Hamish Ferguson håndterer bassen, Steve Picken spiller elektriske og akustiske guitarer – og endelig spiller Andrej Chernjavskij trommer.

 

Der venter os således en koncert med potent musik, der altid bliver leveret med en kraft og lidenskab, der er både levende og dynamisk!

 

Du kan se et par videoer med Coast på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Besøg Coasts hjemmeside og se flere videoer - klik her: http://www.coastrock.co.uk/ 

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

 

Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!

 

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio X Wine a/s
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.