Nyt fra Råstof til Industrien

Her lige op til påske er der swingende musik fra St. Louis på Industrien i Aarup med Pokey LaFarge & The South City Three

Onsdag d. 4. april, 2012 Kl: 20:00

Entre: 150,00 kr. Medlemmer: 125,00 kr.

Onsdag d.4 april – lige før påske – får Industrien i Aarup besøg af Pokey LaFarge & The South City Three. Det er måske ikke et navn, du lige kender, så det kan være, at du tænker: Hvad er nu det for noget?

 

Pokey LaFarge & The South City Three er en gruppe fra St. Louis, Missouri i USA., der spiller sin egen veltilberedte gumbo af americana, tidlig jazz, ragtime for strengeinstrumenter, country blues, western swing og folk tilsat egne krydderier. Musik og sange født af det gamle Amerika og festlige koncerter, hvor fødderne bare vil ud at danse.

 

Her er der tale om en gruppe, der virkelig kan skabe en god stemning med sin swingende musik. Pokey LaFarge & The South City Three var en af de store publikumsfavoritter på de to seneste Tønder festivaler, hvor de i den grad fik publikum helt op at ringe af begejstring med deres fantastiske musik og humoristiske karismatiske attitude.

 

Pokey LaFarge & The South City Three er et verdensnavn inden for sin genre – og blev inviteret til at spille i Jools Hollands nytårsprogram på BBC 2 nytårsaften 2011 – lige op til midnat!  Det er ikke hvem som helst, der får den ære!

 

The South City Three består af de 3 gudsbenådede musikere Ryan Koenig (mundharpe, vaskebræt, vokal), Adam Hoskins (guitar og vokal) og Joey Glynn (opretstående bas og vokal). Den musikalske gnist mellem Pokey LaFarge og disse dygtige musikere er ubestridelig. Joey Glynns hænder farer op og ned på bassen, som om han har spillet på den siden de brølende 20'ere. Guitarist Adam Hoskins’ pickin’ og slide spil er noget af det bedste, der er i øjeblikket kommer fra St. Louis - og Ryan Koenig hæver musikkens niveau med sin mesterlige vaskebræt-, slagtøj- og mundharpespil. Porkey LaFarge spiller selv guitar og er forsanger.

 

Så selv om navnet - Pokey LaFarge & The South City Three – måske ikke siger dig så meget, så er der altså tale om en gruppe af en helt speciel kaliber, der kan give dig en så god kvalitetsoplevelse, at det ville være ærgerligt at gå glip af det. Især fordi billetterne kun koster 150 kr. Koncerten starter kl. 20.

 

Du kan se et par videoer med Pokey LaFarge & The South City Three på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Besøg Pokey LaFarge's hjemmeside og se flere videoer - klik her: http://www.pokeylafarge.net/ Du kan også bare klikke her - og se et hurtigt nummer!  ;-) 

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

 

Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio X Wine a/s
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.