Nyt fra Råstof til Industrien

Musikalske perler på Industrien i Aarup med Kaare Norge og Ann-Mari Max Hansen

Lørdag d. 14. april, 2012 Kl: 20:00

Entre: 200,00 kr. Medlemmer: 175,00 kr

Kaare Norge & AnnMari Max Hansen

Lørdag d. 14. april får Industrien besøg af den verdenskendte guitarist Kaare Norge & den fascinerende skuespiller og sangerinde Ann-Mari Max Hansen.

 

Der opstod sød musik - rent musikalsk - da Ann-Mari Max Hansen og Kaare Norge mødte hinanden første gang. Det skete for et par år siden i Århus Musikhus, hvor de var engageret med hver deres solistoptræden:

 

Kaare Norge med sit virtuose guitarspil og Ann-Mari Max Hansen med sit dansk-svenske repertoire, der straks appellerede til Kaare Norges betagelse af den nordiske musiktone.

 

De har nu et etableret samarbejde, som dels omfatter deres meget populære "Julekoncerter", og nu også andre koncerter, som de har valgt at kalde "Den Nordiske Sjæl", De spiller et varieret program med sange af bl.a. Cornelis Vreeswijk, Bellman, Jan Johansson, Carl Nielsen; Evert Taube, Tove Ditlevsen; Hugo Alfvén; Björn Afzelius m.fl.

Med deres personlige og charmerende fortolkninger af disse sange, som har fulgt os gennem årene, venter der publikum en vidunderlig oplevelse af folkemusikalsk/ klassisk karakter. Man fristes til at sige ”en musikalsk perlerække”!

 

Når Ann-Mari Max Hansen og Kaare Norge arbejder sammen væver toner og ord sig ligeværdigt ind i hinanden. Musikken får ny betydning, og den er med til at underbygge stemninger og følelser i sangene. Så kom og få en rigtig god oplevelse!

 

Du kan se et par videoer med Kaare Norge på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad noget af det handler om! Desværre findes der endnu ikke videoer med de to kunstnere sammen.

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

 

Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!

 

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio X Wine a/s
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.