Nyt fra Råstof til Industrien

ABBA Revival

..the secondmost original Scandinavian ABBA band

Fredag d. 26 januar kl 20.00


"The Original Abba Revival Band From Scandinavia", kalder de sig, og det er et navn, som forpligter. Men det er en forpligtelse, orkestret uden besvær har levet op til, for i mange år har det nydt stor succes i hele landet samt bl.a. i Grønland og Tyskland, hvor de har optrådt ved en lang række arrangementer samt medvirket i adskillige tv- og radioshows.

Og nu er turen kommet til Industrien i Aarup, hvor der på fredag den 26. januar er dømt nostalgi i den smukke sal.

Abba Revival Band opstod i Århus, men i dag består besætningen af syv showmusikere fra henholdsvis Århus, København og Stockholm.

Bandet optræder i den klassiske Abbaopstilling med de to par i front og et backingorkester.

Det samlede indtryk af lyd, kostumer og show ligger tæt op af originalen og mange festivaler, firmafester og spillesteder har måttet bøje sig for den uimodståelige opfordring til fest, dans og fællessang.

For behovet for at dyrke Abba og deres musik forsvandt nemlig langt fra med gruppens opløsning i 1982. Abba Revival Bands stilsikre kopi har overbevist mange fans og ført bandet ud på en succesfuld pop-odyssé med Abbas fantastiske popsange og flotte 70´er-image i bagagen.

Vi har fået et link til nogle prøver på ABBA Revivals musikalske kvaliteter. Hvis du besøger vores hjemmeside www.raastof-industrien.dk kan du frem til koncertdagen høre ABBA Revival spille seks af ABBAs udødelige klassikere. Nyd dem, det er som at høre originalen.

Koncerten går i gang kl. 20, men dørene åbnes allerede kl. 19. Og da Industrien kun har unummererede pladser anbefales det, at komme i god tid, hvis man ønsker en bestemt plads.


Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup
Bibliotek, tlf 64 43 23 43. Vi kan desværre ikke på Industrien tage imod DanKort