Nyt fra Råstof til Industrien

HUSH som akustisk kvartet på Industrien i Aarup

Torsdag d. 19. april 2012, kl. 20:00

Entre: 150 kr. Medlemmer: 125 kr.

HUSH

Lige siden debut’en har HUSH haft musikalsk afsæt i en blanding af genrerne country, folk og ”classic” pop. HUSH, der tog publikum og anmeldere med storm på debutalbummet ”A Lifetime” tilbage i 2004, har siden udsendt yderligere tre stærke albums. Alle numre er skrevet og siden indspillet i studier fra Nashville og London til København og L.A. Det er blevet til flere guldplader og topplaceringer på de danske albumhitlister, og duoen er også udkommet internationalt med fine lovprisninger til følge.

 

HUSH har gennem de seneste år slået deres navn godt og grundigt fast, ikke kun gennem massiv airplay, Music Award nomineringer og pladesalg, men i særdeleshed på landets livescener, hvor de har opbygget et stort og trofast publikum.

 

P4 inviterede i 2011 HUSH til at deltage i programrækken "Musikmøde på P4", og i august indtog de så den fantastiske Koncertsal sammen med DR UnderholdningsOrkestret - og det møde kom der en cd ud af – og her i starten af 2012 deltog HUSH i et program på DR K med jazzbassisten Chris Minh Doky i et samspil som gav deres musik et nyt spændende tvist!

 

HUSH består af sangeren Dorthe Gerlach og guitaristen Michael Hartmann – og med sig på Industrien har de, når de kommer i deres udgave som akustisk kvartet, også guitaristen Rune Kjeldsen og bassisten Troels Skjærbæk.

 

Vi tror det bliver en super stemningsfuld oplevelse med plads til både intimitet og dejlig musik.

 

Du kan se et par videoer med HUSH på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ ,så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Besøg HUSH's hjemmeside og se flere videoer - klik her: http://hush.dk/. Du kan også bare klikke her - og se et hurtigt nummer!  ;-) 

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

 

Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio X Wine a/s
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.