Nyt fra Råstof til Industrien

Ole Frimer Band på Industrien i Aarup

Lørdag d. 28. april, 2012 Kl: 20:00

Entre: 125,00 kr. Medlemmer: 100,00 kr.

Ole Frimer Band

Lørdag d. 28. april kl. 20 får Industrien i Aarup besøg af Ole Frimer Band. Den århusianske sanger og guitarist Ole Frimer, med en fortid i legendariske Blue Junction og et tæt samarbejde med Peter Thorup, har i selskab med en håndfuld top-klasse musikere dannet et nyt Ole Frimer Band.

 

Ole Frimer Band har med stor succes lanceret en ny progressiv stil med rødder i blues og elementer fra rock, jazz og fusion, men giver også god plads til bluestraditionerne.

 

Orkesteret er i dag et af de mest efterspurgte bands i Danmark, når det gælder det blå univers, med koncerter på Skanderborgfestivalen, Malmø Festivalen, Roskilde Jazz Festival, Nibefestivalen, Copenhagen Blues Festival og mange mange flere.

 

Her er lagt op til en aften med musik indeholdende den der udefinerbare ”feeling”, som tilfører musikken det ”touch”, som giver lytteren en særlig oplevelse.

 

Du kan se et par videoer med Ole Frimer Band på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Besøg Ole Frimers hjemmeside og se flere videoer - klik her. Du kan også bare klikke her - og se et hurtigt nummer!  ;-) 

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

 

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio X Wine a/s
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.