Nyt fra Råstof til Industrien

Sange om Udkantsdanmark og meget mere med Mikael K & Søren Krogh

Lørdag d. 15. september kl. 20.00

Entre: 125 kr. Medlemmer: 100 kr

Lørdag d. 15. september kl. 20:00 starter efterårets musiksæson på Industrien i Aarup. Kulturelt Samråd spiller ud med en koncert med Mikael K & Søren Krogh.

 

Rigtig mange kender Mikael K og hans sange – uden at være klar over det. Mikael K er nemlig frontmand og bagmand for det kendte orkester Klondyke. Mikael K har modtaget flere priser for sit virke som sangskriver bl.a Björn Afzelius Prisen (2008) og Gelsted-Kirk-Scherfig Prisen(2011). Hans seneste udspil ”Udkantsland” har ligesom hans – og Klondykes – andre cd’er fået rigtige gode anmeldelser.

 

Søren Krogh er en jysk folk-musiker, der igennem de sidste snart tyve år har levet af sit talent som sanger, og sangskriver. Han har udgivet syv cd’er. Søren Krogh er ikke den kunstner, der lader sig profilere og selviscenesætte via tv-quizzer, talkshows og tabloidpressen. Næ, han skriver sine sange og spiller dem for folk. For det er dét, det hele drejer sig om for ham!

 

Senest optrådte de begge på Tønder festivalen i august, hvor de hver for sig bidrog med en sang ved en succesfuld koncert, der markerede Woody Guthries 100 års dag. Koncerten markerede samtidigt udgivelsen af et nyt album, hvor en række danske kunstnere, der iblandt Niels Hausgaard og Allan Olsen, nyfortolkede Woody Guthries sange på dansk. Både Mikael K og Søren Krogh fik varme og langvarige bifald for deres optræden.

 

Så det er to rigtig gode danske sanger/ sangskrivere med lune, meninger og fine sange - om bl.a. Udkantsdanmark og de farverige eksistenser - der åbner denne sæson på Industrien.

 

Der venter således publikum en underholdende aften med både kant og lune – og med iørefaldende musik!

 

Besøg de to kunstneres hjemmesider klik her for at se Mikael Ks hjemmeside - og klik her for Søren Kroghs hjemmesideDu kan også bare klikke her - og se et hurtigt nummer med Mikael K - eller klikke her og se et hurtigt nummer med Søren Krogh!  ;-)

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

 

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio X Wine a/s
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.