Nyt fra Råstof til Industrien

Koncert med Souvenirs på Industrien I Aarup

Fredag d. 21. september kl: 20

Entre: 150,00 kr. Medlemmer: 125,00 kr.

Fredag d. 21. september får Industrien besøg af Souvenirs, som giver koncert kl. 20.

 

Souvenirs har en lang række albums bag sig med sange som “Han tog et nattog”, “Jeg troed’ du var hos Mikael”, “I et sommerhus” og “Jeg hader Susanne”.

 

Duoen slog igennem i 1994 med mundrette, sært socialsurrealistiske tekster på dansk. Torp var med i det legendariske band KLICHE, og kombinationen af hans melodisk sikre pophåndværk og Bondes klingende rene sopran skaffede de to et gennembrud hos både publikum og anmeldere.

 

Sofie Bonde fortolker verden fra en kvindes synspunkt; - og det er ikke helt uinteressant. Hun har ting at fortælle, som nu og da trækker en Souvenirs-koncert i helt uventede retninger. Og med Nils Torps ligeledes ret overraskende guitarspil er der lagt op til løjer.

 

I et fænomenalt sammenspil mellem Nils Torp’s guitar og Klaus Pindstrup’s violin tager musikken konstant nye drejninger. Det er ikke det rene pop, - der er puttet en god del folkemusik, klassisk, tango og blues i gryden, og det er både gamle og nyskrevne sange, der bliver serveret.

 

Med udgangspunkt i landsbyen Suldrup i Himmerland har gruppen formået at gøre sig til talsmænd for livet i provinsen uden at snobbe hverken op ‐ eller nedad. Og deres tekstunivers er præget af en lun og underspillet solidaritet med såkaldt almindelige danskere ‐ der jo sjældent er så almindelige endda!  ;-)

 

Der er lagt op til en musikaften med gode melodier – og måske også med en overraskende del klukkende smil!

 

Du kan se et par videoer med Souvenirs på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ ,så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Besøg Souvenirs's hjemmeside og se flere videoer - klik her

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

 

Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio X Wine a/s
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.