Nyt fra Råstof til Industrien

Færøske Eivør giver koncert på Industrien i Aarup

Torsdag d. 27. september kl: 20:00

Entre: 175 kr. Medlemmer: 150 kr.

Torsdag d. 27. september kl. 20 begynder en særdeles interessant koncert med færøske Eivør.  Hun besøgte Industrien for et par år siden, og koncerten den gang gjorde så stort et positivt indtryk, at de, der oplevede det, stadig taler om det.

 

For de, der ikke kender Eivør, kan vi fortælle, at hun er en fantastisk sangerinde med magisk urkraft i stemmen. Hun er sin helt egen – og uden sammenligning i øvrigt - kan det da nævnes, at hun er i klasse med Bjørk, Annisette og Joni Mitchell.

 

Hun har optrådt med alt fra store underholdningsorkestre til bigbands – og så har hun også optrådt solo: alene med sin stemme, sin guitar og sin rammetromme. Hun har optrådt i store klassiske koncertsale, på festivaler – og på et utal af forskellige spillesteder. Hun har fået – og har været nomineret til - et utal af priser og hædersbevisninger for sin dybtfølte optræden og udtryksfulde sang – og så er hun kun 29 år.

 

Eivør er nu på en lille eksklusiv turné, hvor hun præsenterer sit nye album ”Room”, der netop udkom i Danmark her d. 17. september.  Albummet er produceret af Eivør selv og hendes mand Tróndur Bogason. Sammen har de mestret at blande elementer fra hendes tidligere mere folky udgivelser med det mere elektroniske univers til et nyt, helstøbt og unikt lydbillede. Et værk der er gennemarbejdet og gennemsyret af personlighed og hjerte. Klik her - og hør en "teaser" med nogle af numrene fra Eivørs nye CD.

 

Ud over koncerten på Industrien spiller hun på denne turné i Danmark kun på Musikhuset i Aarhus og i DR Koncerthuset i København. Vi oplever det, som et skulderklap, at hun så også kommer til Aarup. Efter de tre jobs i Danmark fortsætter Eivør sin turné til Norge.

 

På Industrien her i Aarup har hun denne gang sit eget band med, der ud over Eivør selv består af fire musikere og to korsangerinder.

 

Så der venter publikum på Industrien en helt speciel oplevelse med en unik sangerinde med en speciel stemmepragt.

 

Du kan se et par videoer med Eivør på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ ,så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Besøg Eivørs hjemmeside og se flere videoer - klik her. Du kan også bare klikke her - og se et hurtigt nummer!  ;-) 

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

 

Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio X Wine a/s
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.