Nyt fra Råstof til Industrien

Phønix – folkemusik i masterklasse på Industrien i Aarup

Lørdag d. 6. oktober kl. 20:00

Entre: 125 kr. Medlemmer: 100 kr.

Lørdag d. 6. oktober kl. 20 får Industrien i Aarup besøg af ét af Danmarks allerbedste og mest originale folkbands: Phønix.

 

Phønix præsenterer dansk folkemusik og folkeviser i en ny og spændende indpakning, med eksotiske trommer, sære instrumenter, swingende melodier, forførende dans og smukke sange. Det hele bindes sammen af musikernes nærvær, energi og entusiastiske sammenspil.

 

Phønix er Karen Mose, der synger; Anja Præst, der spiller klarinet og basklarinet; Jesper Falch, der spiller perkussion på lidt af hvert - og Jesper Vinther, der spiller harmonika.

 

Der er virkelig tale om et orkester i masterklassen. De har både rødder, musikalsk nerve og dygtighed til at spille op for stort set et hvilket som helst publikum. Anja Præsts klarinetter kører op og ned i harmoni med Jesper Vinthers harmonika, og Jesper Falch er en utrolig nærværende og levende perkussionist. Det ruller virkelig godt.

 

Karen Mose er en stilsikker og klar sanger, som man må bare tage hatten af for og sige: Sådan skal det gøres! Og så er hun oven i købet fra Tommerup!

 

Så publikum kan glæde sig til en swingende og oplevelsesrig aften med rigtig god musik!

 

Du kan se et par videoer med Phønix på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ ,så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Besøg Phønixs hjemmeside og se flere videoer - klik her. Du kan også bare klikke her - og se et hurtigt nummer!  ;-) 

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

 

Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio X Wine a/s
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.