Nyt fra Råstof til Industrien

Henning Stærk på Industrien i Aarup

Fredag d. 12. Oktober kl: 20:00

Entre: 200 kr. Medlemmer: 175 kr.

Fredag d. 12. oktober kl. 20 får vi besøg af Henning Stærk i en såkaldt ”akustisk opsætning”.

 

Uanset opsætning skal der nok blive gang i den, når den store sanger med de spidse læderstøvler fyrer op under rock, ballader og hits, og tager publikum med på en rejse gennem sin lange og flotte karriere. Det hele bliver krydret med - og bundet sammen af - historier og anekdoter fra de over 45 år, hvor Henning Stærk har slidt de danske landeveje tynde

 

Henning Stærks karriere har budt på bemærkelsesværdige højdepunkter som medlemskab af store grupper som GNAGS, Spillemændene, HoundDog All Stars m. fl., men ikke mindst en glorværdig solokarriere med store hits som ”Smalltown Saturday Night”, ”Sweetheart”, ”Fire”, ”Cheque Book” og mange andre gode sange.

 

Og så har han lavet i tusindvis af live-koncerter.

 

Henning Stærk er i godt selskab med sit sædvanlige utroligt velspillende band, der her kan opleves i en helt unik akustisk udgave.

 

Tilbage er vel blot at nævne, at der venter publikum en rigtig dejlig aften fuld af ”stærk” musik og en god portion humor!

 

Du kan se et par videoer med Henning Stærk på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ ,så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Besøg Hennings Stærks hjemmeside - klik her! Der kan du godt nok ikke se videoer - men hvis du klikke her kan du se endnu et hurtigt nummer med ham!  ;-) 

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

 

Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio X Wine a/s
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.