Nyt fra Råstof til Industrien

Mojoes spiller blues på Industrien i Aarup

Fredag d. 19. oktober kl. 20

Entre: 100 kr. Medlemmer: 75 kr.

Mojoes er et stærkt fredericiansk bluesband med en fremragende kvindelig "power" vokal i forgrunden.

 

Faktisk er de så gode, at de stiller op i konkurrencer – og vinder! De vandt semifinalen, da bluesforeningen Doubletrouble i september arrangerede Danish Blues Challence i Fredericia. I dommerpanelet sad blandt andre den danske bluesveteran. Kenn Lending. Mojoes er nu videre til den store finale i d. 27. oktober på Atlas i Aarhus.

 

Men inden da kommer de forbi Kulturhuset Industrien og viser os, hvad de kan.

 

Mojoes spiller en dejlig blanding af egne "delta" og soul inspirerede sange, og mere kendte fortolkninger af alt fra B.B King til Ry Cooder, Albert Collins og mange andre.

 

I forgrunden for bandet er Monika Sadolin, en kvinde med mere end 20 år på bagen på den danske musikscene, og med fantastisk evne til at levere troværdig, dybfølt og temperamentsfuld blues, som rækker udover scenekanten.

 

Bagved Monika Sadolin, er nogle erfarne herrer indenfor bluesmiljøet i Syddanmark. OIe Elmstrøm på leadguitar og slide; Allan Strøm på rytme og lead guitar; Nicky Dam-Kristensen på keyboard/ orgel; Ronni Clausen på bas - og Lennart Poulsen på trommer

 

Så er du til blues og den her af beslægtede musik, så kan denne aften være lige noget dig, for når Mojoes spiller op, er det vanskeligt at sidde stille!

 

Du kan se en video med Mojoes på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ ,så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Besøg Mojoes Facebook-side - klik her. Du kan også bare klikke her - og se et hurtigt nummer!  ;-) 

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

 

Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!

 

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio X Wine a/s
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.