Nyt fra Råstof til Industrien

Rie Rasmussen fra Danser Med Drenge på Industrien i Aarup

Fredag d. 26. oktober kl. 20

Entre: 150 kr. Medlemmer: 125 kr.

Fredag d. 26. oktober kl. 20 får Industrien i Aarup af Rie Rasmussen og Twiins. Mange vil nok spørge: hvem er det?

 

Når vi så får at vide, at Rie Rasmussen er frontfiguren fra Danser med Drenge, og at Twiins består af af 2 musikere, der bl.a. i en årrække har spillet med Michael Falch, som har været studiemusikere for Peter Viskinde - og som gennem årene har været opvarmning for forskellige orkestre som Big Fat Snake, Sweet, Belami Brothers mm., så bliver det klart, at Industrien i Aarup får besøg af en sangerinde og nogle musikere, der befinder i inderkredsen af dansk rock/ pop.

 

Rie Rasmussen har med sin karakteristiske rustne rock-stemme og stærke feeling siden 1994 givet vokalt liv til Danser Med Drenges dansevenlige musik.

 

Twiins, der består af Kurt Poulsen (vokal og guitar) og John Poulsen (bas), har gennem årene rejst landet tyndt sammen med forskellige konstellationer af musikere – og har udgivet flere album Og så ER de rigtige tvillinger – og meget tæt sammenspillede.

 

Rie Rasmussen og Twiins nyder at spille og synge deres egne amerikanske favoritter. Der bliver både spillet med rå elektrisk lyd og akustisk unplugged-stemning med tid og plads til kor, harmonier og den gode tekst: Vi skal således om i en anden musikalsk boldgade end den vi kender fra eksempelvis Danser med Drenge.

 

Rie Rasmussen og Twiins er ved koncerten ”backet up” af både en trommeslager og en orgel/ keyoardspiller.

 

En koncert med Rie Rasmussen og Twiins byder på en afslappet hyggelig stemning med plads til en god historie, men også god swingende rythm and blues og rock and roll guitar.

 

Så her er en mulighed for at få rigtig god aften med kendte og ukendte numre, spillet af en solidt orkester, der ved, hvad det handler om - og sunget af en Danmarks bedste sangerinder. Det kan være, at det bliver svært at sidde stille …!

 

Rie & Twiins har ikke en fælles hjemmeside - og har ikke lavet nogle videoer - men det er lykkes den aktive redaktør, at finde en enkelt video alligevel med både Rie & Twiins. Video-kvaliteten er ikke super, men det er stemningen og musikken til gengæld!   Klik her - og se det!  ;-) 

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

 

Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio X Wine a/s
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.