Nyt fra Råstof til Industrien

Irsk musik med Shamrock på Industrien i Aarup

Torsdag d. 1. november kl. 20

Entre: 125 kr. Medlemmer: 100 kr

Torsdag d. 1. november kl. 20 får Industrien besøg af gruppen Shamrock.

Shamrock spiller irsk sange og musik, så der opstår irsk pubstemning, som griber alle i lokalet. Disse spille- og sangglade mennesker har rejst landet tyndt siden 1989. Selv siger de, at der ikke findes den krog i Danmark, hvor ikke de har spillet … naturligvis ved undtagelse af Aarup. Men det bliver tager hånd om nu, hvor de på torsdag dukker op for at skabe irsk liv og glade dage.

Der bliver kendte sange. vi kan synge med på, og mere vemodige ballader, som Irland også er kendt for. Det hele krydres med gode historier og sprudlende spilleglæde.

Shamrock består af Denis McLaughlin, der synger , og spiller guitar, banjo, mandolin og bodhran - og Svend Erik Larsen der også synger, og spiller guitar, mundharpe og bodhran. De to mødtes i 1987 på festivalen i Tarm, og i et par år derefter spillede de sammen i gruppen A’Conto. I 1989 dannede de Shamrock, som siden da har spillet mere end 2000 koncerter. Med sig på scenen har de også Kieran McLaughlin, søn af Denis på bas, guitar, bodhran og kor.

Gruppen havde i 2009 20 års jubilæum, så det er rutinerede musikere og underholdere, der besøger os og gør os alle til glade irere for en aften.

Du kan se et par videoer med Shamrock på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ ,så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

Besøg Shamrocks hjemmeside - klik her! Du kan også klikke her, hvis du lynhurtigt vi se et nummer med dem nu!  ;-) 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio X Wine a/s
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.