Nyt fra Råstof til Industrien

Keltisk folkrock med Young Dubliners på Industrien i Aarup

Lørdag d. 3. november kl: 20

Entre: 200 kr. Medlemmer: 175 kr.

Lørdag d. 3. november kl. 20 står den på keltisk folkrock på Industrien i Aarup. Der er der nemlig besøg af de irsk-amerikanske folkrockere Young Dubliners.

 

Young Dubliners kommer fra Los Angeles og har efterhånden besøgt Danmark nogle gange, siden de blev introduceret i 1996.

 

Bandet, der som navnet antyder, har irske rødder, består af 2 irer og 3 amerikanere og der er nok nogen, der vil påstå, at deres musik indeholder flere rockelementer end traditionel irsk folk! Og det er der nok er noget om! Men stilen er faldet i danskernes smag - og ligesom med bands som Wolfstone, Oysterband og Runrig er blandingen af violiner med en rocket snert og et livligt sceneshow noget, der kan tænde folk.

 

Young Dubliners er således et højenergisk rockband med stort R, men med tydelig keltisk og irsk inspiration. Deres musik er serveret med en smittende live-energi, der er helt uimodståelig.

 

Young Dubs, som de ynder at kalde sig selv er: Keith Roberts: sang og guitar, Chas Waltz: violin, mandolin, harmonika og keyboards, Brendan Holmes: Bas og sang, Bob Boulding: Guitarer og sang, Dave Ingraham: trommer og percussion.

 

En ting er sikkert: Man bliver betaget fra start til slut af den enorme power, som Young Dubliners udviser, når de spiller.

 

Du kan se et par videoer med Young Dubliners på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ ,så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

Besøg Young Dubliners' hjemmeside - klik her! Du kan også klikke her, hvis du lynhurtigt vi se et nummer med dem nu!  ;-) 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio X Wine a/s
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.