Nyt fra Råstof til Industrien

Intimkoncert med Zididada på Industrien i Aarup

Lørdag d. 10. november kl. 20

Entre: 175 kr. Medlemmer: 150 kr.

Der venter publikum en helt speciel oplevelse, når Zididada går på scenen lørdag d. 10. november på Industrien i Aarup - og spiller unplugged lige fra hjertet. Nærvær, god stemning og en intim atmosfære er rammerne for koncerten, hvor Jimmy Colding og Danny Linde blander deres forrygende musik, der som altid spreder glæde og godt humør.

 

Mange af de sange, Zididada har leveret, siden deres første album ”Welcome To Zididada,” kom på gaden, er i dag blevet klassikere, alle kan synge med på. Tænk bare på ørehængere som ”Rock My Boat,” ”Please Ya, Lisa,” Walking On Water”, “If I Was A Girl”, og “Happy Fool”! Ja, man begynder pludselig at nynne med, ik’?

 

Zididada kan nemlig det der med at levere sange, der bare går lige i hjertet. Og nu får du chancen for at komme helt tæt på de to glade musikalske herrer, når Zididada giver koncert i Aarup med en sangskat, danskerne har taget til sig, og som altid skaber en fest.

 

Selv glæder Jimmy Colding og Danny Linde sig til at komme i nærkontakt med deres publikum og trofaste fans ved disse unplugged og intime koncerter. Koncerterne finder sted sideløbende med, at Zididada er i studiet for at indspille nyt materiale, så mon ikke der falder en helt ny sang eller to af under seancen?

 

Du kan se et par videoer med Zididada på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ ,så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Besøg Zididadas hjemmeside - klik her. Du kan også bare klikke her - og se et hurtigt nummer!  ;-) 

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

 

Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!

 

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio X Wine a/s
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.