Nyt fra Råstof til Industrien

Julie Berthelsen på Industrien i Aarup

Lørdag d. 17. november kl. 20

Entre: 150 kr. Medlemmer: 100 kr.

Vi kender hende fra, da hun blev nr. 2 i fjernsynsprogrammet ”Popstars” – og sidenhen lærte vi, at det faktisk var hende, der havde formatet til at få en musikalsk karriere op at stå.

 

Vi kender hende som én af dem, der synger ved store arrangementer som fejringen af kronprinseparrets bryllup, Danmarks Indsamlingen osv. – og som jævnligt dukker op i fjernsynet f. eks. i Meyerheim med en sang.

 

Og så kender vi hende som en sangerinde med en grønlandsk baggrund, der synger grønlandske sange på en måde, så vi, der ikke forstår det grønlandske sprog også bliver berørt.

 

Lørdag d. 17. november kl. 20 får Industrien i Aarup besøg af Julie Berthelsen med band.

 

Når Julie går på scenen bliver hendes stemme akkompagneret af Peter Dencker på keyboard, Mads Løkkegaard på guitar og Henrik Møller på kontrabas. Den lille besætning med de få instrumenter skal kaste et nyt lys over Julies sange og skabe en tæt kontakt til publikum. Et nærvær som så igen skal smitte af på leveringen af sangene.

 

Til koncerten bliver der trukket på det solide bagkatalog i form af Julies tre albumudgivelser, og så bliver der også tid til at præsentere nogle af de sange, som har inspireret Julie helt fra barnsben. Der er tale om grønlandske sange, der blandt andre er skrevet af Julies far og faster. Sange med budskaber og personlige historier fra en kultur, som man ikke hverdag stifter bekendtskab med i Danmark. Sangene vil blive krydret med små fortællinger, der sikrer, at den del af publikum, som ikke taler grønlandsk, også kan mærke stemningen.

 

Julie siger selv om de alternative sange fra den grønlandske oprindelse: ”Jeg har erfaret fra tidligere, at de grønlandske sange virker meget stærke på publikum, fordi jeg fortæller historien bag, og man så selv skal forestille sig teksten til musikken.”

 

Så der venter publikum en speciel aften med dejligt positivt musikalsk nærvær

 

Bemærk at det dette er sæsonens "medlemskoncert", så medlemmer af støtteforeningen Råstof til Industrien kommer noget billigere ind!

 

Du kan se et par videoer med Julie Berthelsen på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ ,så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Besøg Julies hjemmeside - klik her. Du kan også bare klikke her - og se et hurtigt nummer ... og det ER jo snart jul!  ;-) 

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

 

Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio X Wine a/s
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.