Nyt fra Råstof til Industrien

Engelsk folkrock med Oysterband på Industrien i Aarup i dag

Torsdag d. 22. november kl. 20.00

Entre: 200 kr. Medlemmer: 175 kr.

Torsdag d. 22. november kl. 20 afholder Industrien en intens koncert med den legendarisk folkrock-gruppe Oysterband.

 

Oysterband er et af de tilbagevendende store navne på Tønder Festivalen, hvor de skiftes med skotske Runrig til at sparke festivalen i gang. Og det er noget de kan – musikalsk set - sparke i gang!

 

De spiller levende folkrock, og det har de gjort de sidste 35 år. Selv om musikken ikke er traditionel engelsk folkemusik, skinner kærligheden til "rødderne" igennem. "Rødderne" er en tradition med integritet, masser af indlevelse, lidenskab og menneskelige følelser – og det går godt i spænd med rocken!

 

Oysterband er blevet beskrevet som nogle af grundlæggerne af den engelske folkrock, så det er nogle af de tunge drenge, der kommer til Aarup. Specielt kan nævnes den karismatiske sanger John Jones, der med sin gode stemme og sit medlevende sceneshow - sammen med bas- og cellospilleren Choppers vilde og følsomme spil og guitaristen Alan Prossers rytmiske drive – virkelig giver identitet til Oysterbands musik. Der til kommer så violinisten Jan Telfers farverige spil – og trommeslageren Dil Davies’ sikre rytmefornemmelse. Til sammen skaber de en passioneret, swingende og let tilgængelig musik.

 

Koncerten på Industrien er i øvrigt én af sidste chancer for at se bandet med bas- og cellospilleren Chopper, der til februar 2013 forlader gruppen efter 24 års tæt sammenspil med de øvrige!

 

Oysterband besøgte også Industrien i 2010, hvor de gav et brag af en koncert! 

 

En koncert med Oysterband er således en stærk og dynamisk oplevelse med gode iørefaldende sange – og med et drive, der ofte gør det svært at sidde stille. De er kendt for at levere varen og så lidt til - så der venter publikum en medrivende og forrygende musikoplevelse på Industrien, hvis man er til denne type musik.

 

Du kan se et par videoer med Oysterband på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ ,så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Besøg Oysterbands hjemmeside - klik her. Du kan også bare klikke her - eller her - og hurtigt se et  nummer ...  ;-) 

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

 

Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio X Wine a/s
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.