Nyt fra Råstof til Industrien

Se det nye program - forår 2013 - på vores hjemmeside

 

Vi offentliggør i dag vores program for foråret 2013.

Igen i denne sæson har vi fornøjelsen af at præsentere et spændende og alsidigt program med spektakulære sangere og sangerinder, fantastisk velspillende musikere - og mennesker, der på forskellige måder taler til os om livet!

Der er både udenlandske og danske kunstnere. Det er kendte og ukendte kunstnere i en blanding. Der er flere forskellige genrer repræsenteret. Kendetegnende for alle disse arrangementer er, at den musikalske kvalitet er høj – og at kunstnerne er nogle, der brænder for deres musik!

Så tjek lige vores hjemmeside - klik her!

Vi glæder os til at være med til at føre disse koncerter ud i livet – og til at mærke og være en del af det liv, det skaber!

Køb af billetter

Du kan allerede i aften mellem kl. 17 og kl. 21 gå hen på Industrien i Aarup og købe billetter - og fra i morgen d. 1. december kan billetterne også købes hos billetlugen.dk.

Ellers kan du købe billetter af de sædvanlige kanaler: Skriv til os og bestil dine billetter på billet@raastof-industrien.dk

Eller henvend dig på Aarup Bibliotek, Bredgade 73-75, 5560 Aarup. Telefon på Aarup Bibliotek: 64 74 79 35 i bibliotekets åbningstid.

Eller klik på "Bestil billet"  i venstre side ud for den kunstner, du vil se/ høre, på siden "Så er der koncert". Du kommer herefter ind på Billetlugens hjemmeside, og kan bestille/ købe derfra. Denne funktion oprettes i løbet af den kommende uge

Koncertoplevelse i julegave

Har du tænkt på, at du jo kan give billetter til koncerter i julegave? Vi udsteder også gavekort på beløb efter dit ønske, så kan modtageren selv vælge, hvad han/ hun vil se/ høre!

Vi siger tak for de mange besøg til koncerter i 2012 - og glæder os til spændende musikalsk forår i Aarup  i 2013!

Ses vi?

De bedste hilsner Johan Rosenring, Kulturelt Samråd

 

PS Husk at du - ud over at støtte os - sparer penge ved dine billetkøb, hvis du er medlem af vores støtteforening Raastof til Industrien. Skriv til billet@raastof-industrien.dk og bliv meldt ind - hvis ikke du er det allerede! ;-)

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio X Wine a/s
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.