Nyt fra Råstof til Industrien

Ulven Peter på Kulturhuset Industrien i Aarup

Torsdag d. 24. januar kl. 20.00

Entre: 275 kr. Medlemmer: 250 kr.

Drop al snak om der er ulve i Danmark eller ikke! For det er der – og har været i mange år. Torsdag d. 24. januar kl. får Industrien i Aarup besøg af ham, når Peter Belli med band spiller op til koncert! Ulven er tilbage på Fyn – sulten som aldrig før!


Peter Belli tager i 2013 endnu en tur på landevejen – og kommer forbi Aarup - for at spille koncerter med udgangspunkt i hans kommende album og nogle af de gamle hits "København (fra en DC-9)", "Hvad gør man", "For enden af regnbuen" og "Istedgade".

 

Peter Belli er hele turen igennem bakket op af sit "nye hold" med Marcus Winther-John (fra Inside The Whale) som kapelmester.

 

Dansk rockhistories måske mest markante stemme og en af Danmarks bedste sangskrivere i tæt samarbejde er en sikker garanti for stor musikalitet, nerve og fede sange.

 

De, der fulgte med i Toppen af Poppen på TV2 sidste år kan bekræfte, at der stadig er bid og rocken roll i den gamle gut, når han stiller sig op i position foran orkestret og fyrer den af! Ellers tjek vores hjemmeside www.raastof-industrien.dk  og se det selv!

 

Peter Belli er det tætteste vi herhjemme kommer på en nulevende rock-legende, og med sit band tager han på tur for endnu en gang at bevise, at rygtet taler sandt… "Ulven ER her"…!

 

Så kom og hør én, der har været med hele vejen fra 1959 til i dag – hvis musik, de fleste i Danmark har danset til på et eller andet tidspunkt i deres liv!!


Du kan se et par videoer med Peter Belli på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ ,så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Besøg Peter Bellis hjemmeside - klik her. Du kan også bare klikke her og hurtigt se et  nummer ...  ;-) 

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

 

Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio X Wine a/s
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.