Nyt fra Råstof til Industrien

Esben Just spiller boogie-woogie og blues på Industrien i Aarup

Torsdag d. 14. februar kl. 20.

Entre: 150 kr. Medlemmer: 125 kr.

Torsdag d. 14. februar kl. 20 får Kulturhuset Industrien besøg af boogie-woogie og blues pianist og sanger Esben Just.


Efter i en årrække at have draget land og rige rundt med trioen ”Skipper, Just & Frost”, er Esben Just nu for anden gang i sin karriere på tur med et soloshow.

 

Esben Justs show indeholder historier fra New Orleans, jazzens mytiske hjemby, fortællinger fra barndommens præstegård og sange fra de varme lande. Det vil danne rammen for denne aften, hvor Esben vil tage sit publikum med på en tur “ Way down yonder in New Orleans” ud på kanten af sædet og dybt ind i musikken.

 

Esbens kærlighed til bluesmusik formidles med boogie-basser, der rykker og dundrer, mens højre hånden leverer filigran og guirlander af højeste karat. Og selvfølgelig er Ray Charles musik også med på scenen, når Esben sætter sig bag mikrofonen.

 

Som fortæller har Esben Just en særlig evne til at tage sine tilhørere i hånden og sammen med dem opleve jazzbegravelser, gospelgudstjenester og secondlines på nærmeste hold, og så kan han usentimentalt formidle oplevelser om liv og død, så der bliver stof til eftertanke og lyst til at leve livet fuldt ud.

 

Kort sagt: Esben Just er på dansk grund i en klasse for sig, når det kommer til klaver med begge hænder, en vokal der kan trække alligatorer ud af panelerne og et scenenærvær der kan tænde ild i alle hjerter, der banker for håndspillet og swingende musik.

 

Du kan se et par videoer med Esben Just på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ ,så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Besøg Esben Justs hjemmeside - klik her. Du kan også bare klikke her og hurtigt se et  nummer ...  ;-) 

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

 

Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!


Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio X Wine a/s
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.