Nyt fra Råstof til Industrien

P4 darling Karoline Munksnæs på Industrien i Aarup

Lørdag d. 23. februar kl. 20.

Entre: 125 kr. Medlemmer: 100 kr

Karoline Munksnæs er et forholdsvis nyt og ukendt navn for de fleste i den brede befolkning, men hun er gået hen og blevet lidt af en P4–darling.Lørdag d. 23. februar får Kulturhuset Industrien i Aarup besøg af Karoline Munksnæs og hendes band.

 

Hun har tidligere sunget kor for både Sebastian, Tue West og Sara Grabow.

 

Karoline Munksnæs er oprindeligt uddannet skuespiller, men pladedebuterede i 2010 med albummet "I modsat retning". Albummet høstede fine roser og fire af Karolines sange strøg direkte i A-rotation på DR’s P4. I 2011 fulgte hun så op med albummet "Jupiter", hvor 2 af sangene ligeledes strøg ind på playlisterne.

 

P4 vurderer Karoline som værende en af DK’s stærkeste upcoming sangerinder lige nu og spår hende en stor og lovende fremtid på den danske singer-songwriter-popscene.

 

Karolines sange er vedkommende og ærlige med den mulige /umulige kærlighed og de nære relationer som tekstligt omdrejningspunkt. Hun leverer sine danske, nære sange med varme og naturlighed, og der er stærke kræfter og stor personlighed bag, når hun går på scenen med sit særligt stemningsfulde og levende band.

 

Med sig på Industrien har hun på guitar: Anders Christensen; på bas: Simon Dyhr; på trommer: Julian Falck - og Katrina Petersen er med på keys og kor.


Vi glæder os til at præsentere Karoline Munksnæs og hendes sangunivers. Hendes koncerter plejer at være succeser, så kom og bliv glædeligt overrasket og hør noget af den nye gode musik!

 

Du kan se et par videoer med Karoline Munksnæs på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ ,så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Karoline Munksnæs har ingen hjemmeside, men du kan også bare klikke her og hurtigt se et  nummer ...  ;-) 

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

 

Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio X Wine a/s
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.