Nyt fra Råstof til Industrien

Michael Learns To Rock på Industrien i Aarup

Fredag d. 1. marts kl. 20

Entre: 300 kr. Medlemmer: 275 kr.

Fredag den 1. marts kl. 20.00 er der på Kulturhuset Industrien dansk fyldig – iørefaldende pop i verdensklasse!

 

Da Michael Learns To Rock (MLTR) blev dannet i 1988, var der ingen, der havde fantasi til at forestille sig en fremtid, som den bandet har oplevet de seneste snart 25 år. Det var drengedrømmen, der gik i opfyldelse. Succesen og populariteten  kom så hurtigt og var så intens, at der gik nogen tid, inden bandet fik fordøjet den.

 

Bandet oplever i disse år, at de største hits i Østen er gået hen og blevet evergreens. En helt ny generation af fans er også kommet til. En generation, der kan finde deres idolers sange i forældrenes CD-samling. Det må da være en af de største anerkendelser, et band kan opnå.

 

Når Jascha Richter, Mikkel Lentz og Kåre Wanscher nu igen hiver stikket ud og tager de akustiske

 instrumenter med på turné er det med helt nye sange i rygsækken fra deres 8. Studiealbum ”Scandinavia”, som udkom september 2012. Singlerne ”Renovate My Life” og ”Any Way You Want It” er allerede flittigt spillet på radiostationerne. Sammen med de spritnye numre vil MLTR give publikum en blanding af egne yndlingssange, gamle "B-sider" og naturligvis alle de store kendte og elskede MLTR-hits. På den akustiske turné 2013 er den faste MLTR-trio udvidet til en kvartet – med den rutinerede bassist Troels Skjærbæk som fjerde mand er det musikalske fundament helt i særklasse.

 

MLTR glæder sig meget og ser frem til en hyggelig, akustisk turné i tæt møde med deres publikum, der kan glæde sig til en aften med dejlige hits, forrygende iørefaldende sange med fantastisk stemning.

 

Du kan se videoer med Michael Learns To Rock på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Besøg MLTR'ss hjemmeside - klik her. Du kan også bare klikke her og hurtigt se et  nummer ...  ;-) 

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

 

Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!


Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio kypergaarden.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.