Nyt fra Råstof til Industrien

Ex-Runrig sanger Donnie Munro på Industrien i Aarup

Fredag d. 8. marts kl. 20

Entre: 175 kr. Medlemmer: 150 kr

Fredag d. 8 marts gæster duoen Donnie Munro & Eric Cloughly Kulturhuset Industrien i Aarup.


For første gang nogensinde tager Donnie Munro på en duo-tur i Danmark. Han er ofte blevet kaldt ”the voice of Runrig” på grund af hans karakteristiske, fyldige og udtryksfulde stemme.


Faktisk har Donnie Munro været med til at skrive en stor del af Runrigs materiale i de næsten 25 år, hvor han var en del af bandet, og hvor hans flotte stemme og karismatiske fremtoning i høj grad var synonym på Runrigs succes.


Han arbejder for tiden på et nyt akustisk album, hvor på der blandt andet vil være en del af hans tidlige Runrig sange.


Der vil naturligvis også være nyskrevne sange på albummet, og denne cocktail er, hvad du kan forvente på en aften i selskab med en meget sympatisk og sjælden kunstner. Med sig har han på guitar Eric Cloughly, der lige som Donnie Munro også er fra Isle of Skye.


Kom og få en intim – akustisk aften med noget af det bedste fra Skotsk musik indenfor folk genren. Vi forventer vores gæster får en intens og fin oplevelse fra en sanger med en stor varm stemme!


 

Du kan se videoer med Donnie Munro på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Besøg Donnie Munro's hjemmeside - klik her. Du kan også bare klikke her og hurtigt se et  nummer ...  ;-)

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.


Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio kypergaarden.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.