Nyt fra Råstof til Industrien

UNICO fra Lindebjerg på Kulturhuset Industrien

Kom og få en god oplevelse!

Tirsdag d. 12. marts kl. 20

Entre: 50 kr. Medlemmer: 50 kr - Entréen går direkte til UNICO

Tirsdag d. 12 marts gæster Bandet UNICO fra Bostedet Lindebjerg, Kulturhuset Industrien i Aarup.

 

UNICO er et otte mand stort band, som spiller dansktop og rocksange fra de sidste 40-50 års hitkatalog. For et år siden stoppede Den Røde Tråd efter næsten 25 års virke, da Lindebjerg - et bosted for voksne udviklingshæmmede - ikke længere havde økonomi til at holde bandet i gang.

 

UNICO tager – om man så må sige - tråden op efter Den Røde Tråd. Seks af bandets medlemmer har nemlig spillet med i Den Røde Tråd, og så er der kommet to nye til. Med i UNICO er Jens Christian Larsen, forsanger; Per Nielsen, elguitar; Maja Østergaard, trommer; Kirsten Bastholm, kor og rytme; Katrine Pil Jensen, sang og kor; Kalle Carlson, elguitar; Benjamin Solberg, elguitar; Hanne Johansen, sang og rytme - og Dorte Rasmussen, keyboard.

 

Teknisksupport er Jan Hoffmann - og kontaktperson til bandet er Hanne Johansen, 24 25 91 19, mail: baastrup@privat.dk. Dorte og Hanne, der er pædagoger, og Jan, der er teknisk hjælper, arbejder ulønnet i deres fritid med UNICO.

 

Entreen til arrangementet, der er på 50 kr. - der er ingen medlemsrabat - går ubeskåret til UNICO. Så kom og støt - og få en glad oplevelse!

 

Vi forventer en aften med musik – fest og farver – god stemning, UNICO er til rock, rul og dansktop. Der findes ikke video med UNICO

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.


Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får normalt altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne - men ikke ved denne helt specielle koncert. Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio kypergaarden.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.