Nyt fra Råstof til Industrien

Intim koncert med Kurt Ravn på Industrien i Aarup

Fredag d. 22. marts kl. 20

Entre: 275 kr. Medlemmer: 250 kr.

Fredag d. 22 marts gæster Kurt Ravn Kulturhuset Industrien i Aarup.

 

Den folkekære skuespiller og sanger Kurt Ravn behøver ikke megen præsentation.

 

Men for en sikkerheds skyld er det nok værd at nævne, at siden Kurt Ravn blev uddannet fra Statens Teaterskole i 1973 har han markeret sig som en af sin generations mest talentfulde og alsidige skuespillere og sangere.

 

Sideløbende med de mange roller på teater, film og TV har han dyrket sin musikalske karriere med koncerter i hele landet og talrige CD-indspilninger.

 

Kurt Ravn mestrer som få både skuespillets og sangens kunst, hvilket har bragt ham stor succes i musical-roller som bl.a. Jean Valjean i Les Miserables. Anatoly i Chess, Jabbadoor i Atlantis og Che i Evita. I 1996 debuterede han som operasanger i Wiens berømte Konzerthaus i rollen som herr Leonard i Carl Nielsens Maskerade. CD-indspilningen af Maskerade udløste senere en Grammy.

 

Kurt Ravn er jævnligt solist hos landets symfoniorkestre og har et tæt samarbejde med De Nordiske Spillemænd samt pianisten Carl Ulrik Munk-Andersen.

 

Kurt Ravn giver sammen med sin pianist en intimkoncert på Industrien med et repertoire, der byder på både nye og ældre sange. Så der venter publikum en dejlig oplevelse med fine sange, sunget af en kunstner, der evner at være nærværende og fortolke sangene med en indføling og forståelse, der kommer ud over scenekanten.

 

Kom og få en intim – akustisk aften med en af Danmarks bedste visesangere. Vi forventer vores gæster får en intens og fin oplevelse, med både nye og ældre viser og sange, fra en sanger med en stor varm stemme!

 

Du kan se videoer med Kurt Ravn på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Besøg Kurt Ravns hjemmeside - klik her.

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.


Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio kypergaarden.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.