Nyt fra Råstof til Industrien

Skotske Ivan Drever på Råstof Industrien i Aarup

Onsdag d. 27. marts kl. 20

Entre: 150 kr. Medlemmer: 125 kr.

Onsdag d. 27 marts gæster Ivan Drever Kulturhuset Industrien i Aarup.

 

Ivan Drever er en skotsk singer/ songwriter med rødder tilbage i Wolfstone, hvor han har skrevet mange af deres sange, bla. har han også leveret sange til The Dubliners - og en lang række andre folk-kunstnere.

 

Ivan Drever er velkendt indenfor den traditionelle musikverden for sine sangskriverevner.

 

Ivan Drever er ikke kun sangskriver med en stor og udtryksfuld stemme, men han er også en formidabel guitarist. Han har udgivet flere instrumentalalbums sammen med den skotske violinist Duncan Chisholm. Ivan Drever har i alt udgivet elleve soloalbum, syv duoalbum med forskellige andre kunstnere og syv album med Wolfstone, så han er en kunstner med et kæmpe bagkatalog.

 

Her på Industrien er han alene på scenen med sin guitar og sangene fra sine to sidste soloalbums, der bygger på den rige musikalske arv fra Orkney, som har sat sit eget præg på den skotske folkemusik, hvor Drever oprindelig kommer fra. I dag er han bosat i Norge, hvorfra han nu rejser ud i verden og promoverer sit nye album "Keep On Keeping On".

 

Vi forventer os en aften med en dygtig formidler af den skotske singer/ songwriter tradition, der besøger os og fylder scenen med sine dejlige varme sange!


Du kan se videoer med Ivan Drever på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Besøg Ivan Drevers hjemmeside - klik her. Du kan også bare klikke her og hurtigt høre et sangnummer - eller klikke her og se ham spille et instrumentalnummer  ...  ;-)

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.


Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof-industrien.dk!

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio kypergaarden.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.