Nyt fra Råstof til Industrien

Ægte amerikansk Old time band på Industrien i Aarup

Lørdag d. 13. april kl. 20

Entre: 150 kr. Medlemmer: 125 kr.

Lørdag d. 13 april gæster Tildon Krautz Kulturhuset Industrien i Aarup.

 

Tildon Krautz, der er et old time stringband fra Savannah, Carolina i USA, er på Europa-tur i øjeblikket. Musikken er i stil med Amerikansk old time, folk og blue grass - og lidt i familie med musikken fra Pokey LaFarge, som spillede her på Industrien sidste år. Altså håndholdt, swingende akustisk musik. Der er således tale om en - for os danskere - ukendt gruppe. Men dér hvor de kommer fra på den anden side af dammen, er de forholdsvis kendte. Da det er almindelig viden, at professionelle amerikanske musikere har en ret høj standard, kan vi godt se frem til en rigtig god musikalsk oplevelse med gode sange og swingende musik.

 

Så denne lørdag får vi således på Industrien besøg af Noel Migliasso, der spiller banjo, guitar og violin; Marco Hartz, der spiller Mandolin, violin og synger; Gabi Swiatkowska, der spiller opretstående bas og synger - og så endelig Gregg Weiss, der spiller guitar, banjo, violin og synger. Der venter os ægte amerikansk oldtime. Tør du satse og komme til en god aften?

 

Du kan se videoer med Tildon Krautz på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Besøg Tildon Krautzs hjemmeside - klik her

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.


Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof.

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio kypergaarden.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.