Nyt fra Råstof til Industrien

DEN LILLE PRINS

med Susse Wold & Trio på Industrien i Aarup

Fredag d. 19. april kl. 20

Entre: 300 kr. Medlemmer: 275 kr.

Fredag d. 19. april gæster Susse Wold & Trio Kulturhuset Industrien i Aarup.

 

Susse Wold vil læse/ fortælle 13 billeder fra ”Den Lille Prins” akkompagneret af en klassisk trio.


Susse Wold har spillet utallige hovedroller af vidt forskellig art, fra tragedier over musicals til lystspil og farcer. Hun har turneret over det meste af verden med H.C. Andersen på engelsk, og hun har modtaget både ”H.C. Andersen Medaljen” og ”H.C. Andersen Prisen”.

 

Susse Wold har også medvirket i utallige roller på TV og i film og radio, og i den seneste tid har hun rejst over hele landet med sit foredrag ”Kørekort til mig selv”.

 

Siden 1985 har Susse Wold været præsident for AIDS Fondet. Hun har modtaget næsten alle de hæderspriser, en skuespillerinde kan få, og hun er udnævnt til Ridder af Dannebrog af 1. grad.

 

Mange mennesker kender og holder af Antoine de Saint-Exupérys historie om Den lille Prins. Det er en bog fuld af livsfilosofi og visdom. Vi får denne aften besøg af Susse Wold, der vil læse/ fortælle 13 billeder fra Den lille Prins tilsat musik skrevet af Palle Mikkelborg.  Musikken bliver spillet af en trio, bestående af Lillian Törnqvist - soloharpenist i Danmarks Radios Underholdningsorkester - på harpe, Emilie Eskær - cellist i Det kgl. Kapel – på cello, og Joakim Dam Thomsen - solooboist i Det kgl. Kapel - på obo.


"Man kommer ikke ret langt, hvis man går ligeud, står der i Exupérys fortælling om Den lille Prins", fortæller Susse Wold og fortsætter: "Vi har arbejdet på at formidle denne poetiske og kloge fortælling, som udtrykker noget, vi alle har brug for. Vi er ikke gået ligeud. Vi er gået op og ned, frem og tilbage og rundt og rundt – og tilbage igen.

 

Historien om Den lille Prins indeholder så mange ting, som tiden i dag ikke har øjne og ører for: venskab, ritualer, kærlighed, ansvar, tid og bevidsthed", slutter Susse Wold.


Vi forventer en eventyrlig, musikalsk og filosofisk aften. Som den lille prins siger et sted: "Kun med hjertet kan man se rigtigt. Det væsentlige er usynligt for øjet" - så kom og hør, hvordan man ser!

 

Se en lille Youtube-video fra opsætningen af Den lille prins - klik her!

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.


Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof.

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio kypergaarden.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.