Nyt fra Råstof til Industrien

Benny Holst Trio på Industrien i Aarup

Torsdag d. 25. april kl. 20

Entre: 200 kr. Medlemmer: 175 kr

Torsdag d. 25. april gæster Benny Holst Trio Kulturhuset Industrien i Aarup, trioen består ud over Benny Holst af Martin Andersen og Jacob Rathje.

 

Med dybe rødder i dansk sangtradition leverer Benny den gode historie og må regnes med, når kongerækken af danske sangskrivere skal opstilles. Med 41 år på bagen som turnerende sanger, sangskriver og guitarist har Benny Holst i de seneste år udgivet to meget succesfulde og anmelderroste albums: "Himlen må vente", som fik to priser i 2005: Årets Danske Album og Årets Visealbum - og "Sepiadage", som han modtog en pris for som Årets Sangskriver ved DMA Folk 2009.

 

Med sig denne aften har Benny Holst dels Martin Andersen, der med sit elektriske violinspil i særegen klasse lægger en iørefaldende legende stil i orkesterets musik - og dels guitarist og sanger Jacob Rathje, der hører til den nye generation af roots-musikere. Blues, folk og country er hovedingredienserne i Rathje’s guitarspil.

 

Benny Holst er en af Danmarks væsentligste figurer på folk- & roots scenen, så kom og få en intens og ægte musikalsk oplevelse med dybde, vid og hjertelighed!  

 

Til sammen leverer trioen en aften i sublimt sammenspil og swingende god musik! 


Du kan se en video med Benny Holst Trio på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Besøg Benny Holsts hjemmeside - klik her.

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.


Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof.


Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio kypergaarden.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.