Nyt fra Råstof til Industrien

Se det nye musikprogram for efteråret 2013

Kulturelt Samråd har hermed fornøjelsen at præsentere det nye program for efterårssæsonen 2013! 


Besøg vores hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk - og se hele programmet og læs om de enkelte kunstnere!

 

Som du måske ved, udføres alt arbejde i forbindelse med koncerterne af ulønnede aktive! Det gælder alt lige fra bookning af kunstnere og diverse presse og marketing til dørmand, barpassere og diverse indkøb af øl og vand. Hvis du har lyst til at være med i dette arbejde med at holde dit lokalområde levende, så læs om, hvad du gør på vores hjemmeside - klik her.


Disse koncerter er i høj grad et tegn på, at vi kan og vil noget i Aarup! Og at Aarup er i live!

 

Det afspejles også i dette års musikprogram. I denne efterårssæson spiller vi ud med et alsidigt og vitalt program med mange forskellige musikgenrer, og med kendte og ukendte kunstnere fra ind- og udland. Der er mange gode oplevelser at hente her! Vi glæder os til at være med til at føre disse koncerter ud i livet – og til at mærke og være en del af det liv, det skaber! Vi håber at møde dig og dine til mange gode oplevelser på Industrien i Aarup!

 

Tak til alle, der er med til at gøre dette muligt! Vi ses på Kulturhuset Industrien i Aarup!

 

Med venlig hilsen

 

Johan Rosenring

Formand

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid (når det er bemandet!).


Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof.

Superbest Aarup MHV Development Aarup Bio kypergaarden.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.