Nyt fra Råstof til Industrien

Nalle & His Crazy Ivans på Råstof Industrien i Aarup

Lørdag d. 14. september kl. 20.00

Entre: 200 kr. Medlemmer: 175 kr.

Den 10. april 2013 fyldte Nalle 70 år. Det fejrer den store stemme med et brag af en et år lang fødselsdagsturné, hvor han netop d. 14. september kommer forbi Aarup!

Med fornyet viljestyrke og en brændende lyst til musikken har Nalle ikke alene rejst sig fra livets rendesten - han har etableret sig som en af de største blues-stemmer, Danmark nogensinde har fostret.Efter et liv med op og nedture ved Nalle om nogen, at livet skal leves - og ikke mindst fejres.Derfor har Nalle sat hele 2013 af til at fejre sine 70 år, når han sammen med sine ”Crazy Ivans” er af sted på den et år lange fødselsdagsturné.

Tidligere har Nalle sunget rock, hvor blandt andet ”Go’e gamle fru Olsen” var en landeplage. Han har også sunget ”In the Midnight Hour” blandt mange andre med succes.

Omgivet af de uhyre velspillende Crazy Ivans – Henning Kaae på guitar, Ivan Sand på guitar og Dion Egtved på bas - er Danmarks mest autentiske rock- og bluesvokal endnu en gang klar til at indtage ind- og udland.

Gruppen har brugt de sidste par år på at turnere i Fjernøsten, Canada, Europa og Danmark, og resultatet er, at et af de mest slidstærke og velspillende bluesorkestre, landet har at byde på, er blevet endnu bedre!

Nalle omgivet af velspillende musikere har tidligere gæstet Industrien i Aarup, hvor det har været en medrivende og intens koncert. Så mine damer og herrer, her er et godt oplæg til en svedig bluesaften med gode melodier tilsat et lækkert stænk rock’n roll! Kom og hør den gamle mand give den gas!

Du kan se en video med Nalle & His Crazy Ivans på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om! Du kan også se en hurtig video ved at klikke her!

Besøg Nalles hjemmeside - klik her.

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof.

Aarup Antenneforening MHV Development Aarup Bio kypergaarden.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.