Nyt fra Råstof til Industrien

Peter Viskinde på Kulturhuset Industrien i Aarup

Torsdag d. 26. september kl. 20.00

Entre: 175 kr. Medlemmer: 150 kr.

Torsdag d. 26. september kl. 20 spiller Peter Viskinde på Industrien i Aarup.

 

Peter Viskinde er manden bag to af dansk rockmusiks største succes’er; Som guitarist og medkomponist i det oprindelige Malurt i starten af 80’erne og som grundlægger, komponist, tekstforfatter og kreativ kraft i Big Fat Snake fra 1989 til 2009.

 

Ved denne enestående solokoncert - den eneste på Fyn - spiller Peter Viskinde egne sange fra før og nu og fortæller om tankerne bag. Han krydrer numrene med anekdoter og løfter sløret for de kreative processer som komponist og igangsætter i musikkens og maleriets verden.

 

De seneste 10 år har Viskinde desuden gjort sig gældende som billedkunstner. Hans farverige og abstrakte malerier har høstet anerkendelse i ind- og udland. I 2011 designede han etiketten til den legendariske Carlsberg/Wiibroeøl, han blev udnævnt til årets kunstner af Århus Rådhus’ traditionsrige kunstforening, og hans værker pryder receptioner i firmadomiciler, på hoteller samt mange andre steder landet over.

 

Du får en enestående mulighed for at komme tættere på Viskindes sange. Fra popklassikeren “Savner En Som Dig” over “No Peace Like In Heaven”, “Fight For Your Love“ og de seneste nye; “Song Of Love” og “Gold In Your Heart“

 

Peter Viskinde udgiver på koncertdagen ny cd – All Dreams Are Real –  det første album siden det anmelderroste  Good Times fra 2009. Så der bliver en enestående mulighed for at købe en signeret cd fra udgivelses dagen, med hjem til samlingen.

 

Ved solokoncerten backes Peter Viskinde op af kollegaen fra bandet, Steffen van Norde. Det faste crew sørger for, at lyd og lys giver en total oplevelse. Et sobert setup, hvor Kulturhuset Industriens sal giver den perfekte ramme for denne intime ”tæt på sangene”-koncert.

 

Du kan se en video med Peter Viskinde på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Du kan også se Peter Viskindes seneste video, hvor han sammen med sit band spiller et nummer fra den cd, der udkommer på koncertdagen ved at klikke her!

 

Besøg Peter Viskindes hjemmeside - klik her.

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.

Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til billet@raastof.

Aarup Antenneforening MHV Development Aarup Bio kypergaarden.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.