Nyt fra Råstof til Industrien

Hardinger, Thorup & B-Joe på Industrien i Aarup

Lørdag d. 12. oktober kl. 20.00

Entre: 175 kr. Medlemmer: 150 kr.

Lørdag d. 12. oktober gæster Mikael Hardinger, Jørgen Thorup & B-Joe Kulturhuset Industrien i Aarup.

 

Dette det nærmeste, du kan komme på at høre SHUBIDUA og alle deres mange velkendte sange. - Hardinger og Thorup er jo begge - ud over selv at have en musikalsk karriere - tidligere medlemmer af Shubidua, og har i den grad været med til at sætte deres præg på gruppen.

 

B-Joe er en af landets bedste guitarister. Der udover har han selv skrevet og udgivet musik. Han har også sit eget musikstudie.

 

Tilsammen er de tre af de stærkeste veteraner fra den danske musikscene i et helt nyt forrygende, unplugged rockshow.

 

Du kommer til at opleve sange af såvel Shubidua,  Michael Hardinger, Jørgen Thorup og B-Joe. Alt lige fra ”Hvalen Valborg”, ”Fed Rock” over ”Nam Nam” til ”Walkman”, som i de senere år har storhittet for anden gang ... og selvfølgelig får du også et par helt nye sange.

 

Der er ikke mange kunstnere i Danmark, der kan prale med at have spillet koncerter i tusindvis og solgt plader/CD’ere i millionoplag.  Der er heller ikke mange danske sangskrivere, der som Hardinger har præget det danske sprog gennem en menneskealder. Kom og hør historierne om hvordan idéerne opstod og sangene blev til. Skrøner, skæve historier og masser af god musik.

 

2 akustiske guitarer og et klaver. Trestemmig sang. Sjove anekdoter og supergod stemning. Kort sagt: Topunderholdning!!!

 

Sikke en lørdag aften, det bliver!


Du kan se en video med Mikael Hardinger, Jørgen Thorup & B-Joe på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Du kan også hurtigt se en video med Mikael Hardinger, Jørgen Thorup & B-Joe ved at klikke her!

 

Besøg Mikael Hardinger, Jørgen Thorup & B-Joes hjemmeside - klik her.

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.


Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk


Aarup Antenneforening MHV Development Aarup Bio kypergaarden.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.