Nyt fra Råstof til Industrien

Jes Holtsø & Morten Wittrock Band på Industrien

Fredag d. 18. oktober kl. 20.

Entre: 150 kr. Medlemmer: 100 kr.

Du kan sikkert ikke kende Børge i Olsen-bande filmene igen, men det var Jes Holtsø, der spillede rollen.  I filmene var han en charmerende drengerøv, som med et glimt i øjet og et smil, de færreste kan modstå, som for længst har skrevet sig ind i de danske filmhjerter. Med langt hår, midterskilning og kuglerunde briller, stod han i rollen som Børge, altid klar, når Olsen Bandens spidsfindige planer krævede en ekstra hånd.

 

Han har været hele turen igennem fra at være succesfuld barnestjerne i Olsen-bande filmene, og som flyttemand Olsens søn William i ”Huset på Christianshavn” - til at blive stofmisbruger og komme ud af det igen, som kunstner og sanger!


Nu er han tilbage. Charmen er ikke blevet mindre med årene og med et glimt i øjet og hjertet på rette sted. For et par år siden dukkede han til manges forbløffelse op i DR’s Talentkonkurrence. Kapelmester Morten Wittrock var backing pianist, og pludselig var Jes Holtsø igen på vej ud ad de kunstneriske veje: Blues og soulmusik, tilsat funky og rockede elementer.

 

Med en smittende musikalsk kærlighed, entusiasme og en gnist der rækker ud over scenekanten, er han godt hjulpet på vej af den erfarne pianist Morten Wittrock, som med en unik kreativitet ved tangenterne, forstår sammen med sit band, at give selv den mest erfarne koncertgænger nyt stof til øregangen. Sammen står de for en inspirerende, nærværende og medrivende musikalitet, som leder tankerne hen på den bedste gospelspirit, som får enhver til at glemme både tid og rum. Det skal opleves - og det er musik, du kan mærke.

 

Med hans personlige baggrund, hans rå, nærværende, til tider smertelige stemme, og med et swingende, rockende bluesband bag sig, har vi denne aften med en ægte ’Bluesman’ at gøre!

 

Albummet ”Big Easy” fra 2012 gav Jes Holtsø prisen ”Årets Danske Blues Navn”.

Publikum bliver taget med på en tur af udadvendt, ud over scenekanten kommende, grænseoverskridende blues, soul og vaskeægte rock 'n' Roll.


Hvis du kan lide en rå stemme som Joe Cocker – så kom og hør Jes Holtsø.

 

Du kan se en video med Jes Holtsø & Morten Wittrock Band på Kulturelt Samråds hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk/ , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Du kan også hurtigt se en video med Jes Holtsø & Morten Wittrock Band ved at klikke her!

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk , bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid.


Denne koncert er valgt som denne sæsons medlemskoncert, det vil sig at medlemmer af støtteforeningen ”Raastof til Industrien” får 50 kr. i rabat på billetprisen.


Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk


Aarup Antenneforening MHV Development Aarup Bio kypergaarden.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.