Nyt fra Råstof til Industrien

New Country Rehab på Industrien i Aarup

Torsdag d. 24. oktober kl. 20

Entre: 150 kr. Medlemmer: 125 kr. 

Den canadiske gruppe New Country Rehab giver koncert på Kulturhuset Industrien i Aarup. Deres musik består af en blanding af rock, gammeldags country, bluegrass, folk – og et strejf af pop.


New Country Rehab er en af de spændende nye canadiske grupper. Vi hørte dem ved deres succesfulde koncert på Tønder festival 2012 - og så slog vi til! Vi er derfor glade for at kunne præsentere denne fantastiske canadiske gruppe på Kulturhuset Industrien i Aarup. 


Hvis Bruce Springsteen spillede outlaw-country, ville han formentligt lyde som New Country Rehab. Dette kunne man høre, da gruppen fra Toronto sidste år indspillede Springsteens ”State Trooper” på den selvbetitlede debut. 


New Country Rehab består af fiddler og sanger John Snowman, guitarist ’Champagne’ James Robertson, Roman Tome på trommer og Ben Whiteley på kontrabas. 


New Country Rehab har fundet ind til galskaben i country-musikken, og med sine skæve og til tider syretrippende fortolkninger af blandt andet Hank Williams-klassikeren ”Ramblin’ Man” og bluegrass-standarten ”Train ’45” markerer de fire medlemmer med en frisk lyd, der af UNCUT-magazine blev sammenlignet med Arcade Fire og The Avett Brothers.


De har på kort tid formået at skabe sig et navn på den progressive del af den canadiske folk- og country-scene, der i dag er mere levende end nogensinde før. New Country Rehab har turneret i både Nordamerika og Europa, og har også spillet på den store Edmonton Folk Festival i Canada.

Kom og få en god oplevelse, der venter os noget særligt!


Du kan se videoer med New Country Rehab på http://www.raastof-industrien.dk , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!


Du kan også hurtigt se en video med New Country Rehab ved at klikke her!


Besøg New Country Rehab's hjemmeside - klik her.


Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid. Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.


Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk

Aarup Antenneforening MHV Development Aarup Bio kypergaarden.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.