Nyt fra Råstof til Industrien

I disse dage sender vi girokort ud ...

 

I disse dage sender vi girokort ud til alle de, der i 2013 har været medlem af Kulturelt Samråds støtteforening "Raastof til Industrien", så de kan forny deres medlemskab.


Det er os i Kulturelt Samråd, der arrangerer koncerterne på Industrien i Aarup.

 

Desværre står det ikke på girokortene, hvor stort kontingentet er - og det er jo godt at vide, når man gerne vil betale ;-). Men det koster altså igen i år en flad hundrede kroneseddel (100 kr.) for et års medlemskab.

 

Så er der måske nogen, der ikke er medlem af støtteforeningen, der tænker: Støtteforening ??? Raastof til Industrien ???

 

Råstof til Industrien er en støtteforening for Kulturelt Samråd – og for medlemmerne, der øsnker gode koncerter. Via medlemskabet støtter du de kulturelle aktiviteter på Industrien. Samtidig får du selv kontante fordele. Og bestemmer endda selv, hvor stor den kontante fordel skal være - alt efter hvor mange koncerter, du går til.

 

Bestil medlemskabet ved at sende en mail med dit navn, din adresse, tlf. nr  og mail adresse til medlem@raastof-industrien.dk


Årskontingenter er som tidligere skrevet på 100 kr. og dækker:

  • Koncertprogrammet leveret til din bopæl
  • Elektronisk nyhedsbrev om Kulturelt Samråds aktiviteter.
  • 25 kr. i rabat på hver koncertbillet, du køber til dig selv.
  • To medlemskoncerter - forår og efterår – hvor medlemmerne får en ekstra stor rabat, én der fremmer en helt naturlig misundelse. ;-)

Medlemskabet er personligt og betyder f. eks., at et par, der ønsker at gå til koncert sammen med samme rabatmulighed, begge skal være medlem af Råstof til Industrien.


Læs eventuelt mere om vores koncerter på www.raastof-industrien.dk!

Aarup Antenneforening MHV Development Aarup Bio kypergaarden.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.