Nyt fra Råstof til Industrien

Catbird med Billie Koppel på Kulturhuset Industrien

Lørdag d. 9. november kl: 20:00

Entre: 150 kr. Medlemmer: 125 kr.

 

Bandet Catbird med Billie Koppel (Datter af Anisette og Thomas Koppel) er klar med et nyt koncert setup. - Catbirds musik og Billie Koppels unikke vokal fremstår i dag som en blanding mellem det akustiske og elektroniske. Catbird består desuden af Frank Hasselstrøm og Bjarke Falgren.

 

Billie Koppel har som en del af Catbird siden debutalbummet i 2003 i højere grad videreført den kærlighed til det paneuropæisk-teatralske, som altid har været en af bærebølgerne for hendes mor. Den drømmende og poetiske lyd, giver én fornemmelsen af, at være på en rejse i et filmisk univers.

 

Billie Koppel er stort set vokset op på scenen, og startede allerede som teenager med at synge kor i Savage Rose. Hun har turneret rundt i verden med bl.a Savage Rose, Catbird og som solist, har medvirket i adskillige teaterforestillinger.

 

Med sig på scenen har hun multi-instrumentalisterne Frank Hasselstrøm og Bjarke Falgren. - Frank Hasselstrøm nyarrangerede også musikken til Dødens Triumf (af Savage Rose), som blev opført på Østre Gasværk Teater.


De spiller på mange forskellige instrumenter (klaver, synthesizer, klokkespil, trombone, trompet, trommer, kalimba, cello, violin, bratsch, percussion, mandolin, el-guitar, ekkopedaler, samples mm). Nogle gange flere instrumenter på én gang!

 

Så kom til en spændende musikalsk aften med nogle musikere, der på magisk vis laver musik af det stof, som drømme er skabt af ...!

 

Du kan opleve videoer med Catbird med Billie Koppel på http://www.raastof-industrien.dk , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!


Du kan også hurtigt se en video med Catbird/Billie Koppel ved at klikke her!


Besøg Catbird's hjemmeside - klik her.


Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid. Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.


Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk


Aarup Antenneforening MHV Development Aarup Bio kypergaarden.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.